fbpx

Eğitmenlerimiz

Shape Image One

Ayşe Barutcu

Ayşe Barutcu, 1979 yılında Afyonkarahisar’da doğmuştur. Akademik kariyerini güzel sanatlar seramik ve çini alanında tamamlamıştır. Uzun dönem yurt içi ve yurt dışı firmalarda marka temsilciliği yapmış, yönetim organizasyon ve takım çalışmaları liderlik becerileri üzerine seminer ve eğitimler düzenlemiştir.

NLP ile tanışarak kişisel gelişim alanına ilgi duymuş ve uluslararası standartlarda NLP eğitmenliği yapmıştır. 2014 yılında yaşam koçluğu ile tanıştığı koçluk mesleğinde profesyonel koçluğa yönelmiş, uluslararası standartlarda eğitimler ve üst seviye mentörlük programlarına katılarak Türkiye Mesleki Kurum Belgesi alarak koçluk yetkinliklerini belgelemiş ve Neşeli Yolculuk Akademisi’ni kurmuştur. Yol arkadaşı Fehime Civlez ile birlikte akademide koçluk eğitimleri ve koç gelişim eğitimleri hazırlayıp sunmaktadır.

Eğitmenlik yolculuğunda, her bir katılımcının benzersiz bir birey olduğunu ve kendi benzersiz potansiyeline sahip olduğunu anlamıştır. Bu nedenle, eğitimlerinde her zaman bireysel ihtiyaçlara ve özelliklere odaklanarak katılımcıların kendi yolculuklarını keyifle keşfetmelerine olanak tanımaktadır.

Eğitimlerinde birlikte çalışma fırsatını dört gözle bekleyen Ayşe Barutcu, potansiyelini keşfetmek ve hedeflere ulaşmak isteyen herkesi bu yolculuğa katılmaya davet etmektedir. Herhangi bir soru veya yardıma ihtiyaç duyanların kendisine çekinmeden ulaşabileceğini belirtmektedir.

Fehime Civlez

1979 Eskişehir doğumlu. Akademik kariyerini İşletme alanında tamamladı. Halen sosyoloji bölümünde eğitimlerine devam etmektedir.

Perakendecilik ve telekom sektöründe, satış, pazarlama ve eğitim birimlerinde görev yaptı.

Gelişim ve değişim vizyonu ile İnsana, insan ilişkilerine ve kişisel gelişime verdiği önemi mesleki kariyerinin odak noktası haline getirerek uluslararası standartlarda, profesyonel Koçluk eğitimlerini tamamladı.

Öğrenci Koçluğu, Ebeveyn Koçluğu, Performans ve Kariyer koçluğu alanlarında uzmanlaştı.

Koçluktaki profesyonel ve uluslar arası eğitimlerine NLP VE Hipnoz programlarını da başarı ile tamamlayarak uzmanlığını ileri seviyeye taşıdı.

Bireylerin, değişim süreçlerinde kaliteli ve kalıcı süreçler yaşatmayı devam ettirmek adına inandığı yaşam boyu eğitim anlayışını kendine felsefe edinen Fehime Civlez eğitimlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Fehime Civlez kendi NEŞELİ YOLCULUK AKADEMİ’sinde EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ olarak kurucu eğitmen AYŞE BARUTCU ile birlikte profesyonel koçluk eğitimleri hazırlamakta, bu eğitimlerin sunumunu yapmakta, bireysel koçluk çalışmaları, kişilik envanter danışmanlığı yapmakta, sosyal sorumluluk projeleri ile kişilerin değerlerine sadık kalarak, olumlu ve köklü değişimler gerçekleştirmeeye yönelik hizmetler vermektedirler.